Wij maken het verschil


Het verschil maken, dat doen wij met onze doorgedreven expertise en bijzondere aanpak als sociaal secretariaat voor bouwbedrijven en aanverwante sectoren, zoals de metaalindustrie, elektriciteit, hout en stoffering. Voor kleine en grote bedrijven, voor arbeiders en bedienden. Tot onze klantenportefeuille behoren ook makelaars, studiebureaus veiligheid en stabiliteit, architecten en immobiliënkantoren.

Abante Loon Voorbeeld

Sociaal secretariaat van de toekomst

Loonverwerking en loonadministratie zijn precisiewerk. Voor u als werkgever vaak een tijdrovende klus. Geen nood, wij ontzorgen u volledig, zodat u zich kan richten op uw core business. We zijn een modern en sterk groeiend sociaal secretariaat, met adviseurs die u toegewijd begeleiden op vlak van personeelszaken en bijhorende sociale, wettelijke en juridische kwesties.

Ook op vlak van IT zijn we een voorloper. Dankzij ons E-services platform voor werkgevers, werknemers en boekhouders is het ingeven en beheren van loongegevens, fiches en documenten eenvoudiger dan ooit. Maximale service, minimale personeelsadministratielast, daar gaan we voor.

Correct, persoonlijk, betaalbaar en stipt, dat is Abante ten top. Doe de test.

Samenwerken met sociaal secretariaat Abante? Slim plan!